Pilaf cu ciocanele la cuptor

de madi_marin in Pui, 20 Ian 2011 | 6945 vizualizari

 

Pentru ca am vazut reteta la Ruxy...si mi-a fost pofta.....am facut si eu astazi. Este atat de simplu de pregatit si atat de gustos....

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocanele de pui
  • 250 g orez
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • ulei
  • condimente pentru carnea de pui
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu ciocanele la cuptor:

Ceapa se toaca marunt si se caleste intr-un pic de ulei. Se adauga orezul spalat si scurs si apa de trei ori mai multa decat cantitatea de orez. Se pune vasul la cuptor pana ce orezul se umfla frumos si apa scade. Se potriveste gustul cu sare piper.

Ciocanelele se spala, se sterg , se ung cu ulei si se condimenteaza. Se pun intr-o tava cu putin ulei si apa, apoi se pun si ele la cuptor pana se rumenesc.

Se serveste pilaful cu ciocanele si salata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ciocanele la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu pui